Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Δεύτερη βδομάδα!


Τι κάνετε κορίτσια μου; Πώς πήγε η πρώτη μας βδομάδα; Μήπως μας τα χάλασε το τριήμερο της πρωτομαγιάς; Μη χολοσκάτε, έρχεται η δεύτερη βδομάδα τώρα να μας "ισιώσει"! Όπως θα δείτε, τώρα είναι λίγο πιο αυστηρά τα πράγματα. Αφού βάλαμε τον μεταβολισμό μας στη διαδικασία ν'αρχίσει να καίει θερμίδες, μειώνουμε λίγο το φαγητό - αλλά μη σας ανησυχεί, δε θα πεινάτε, τώρα έχει κλείσει το στομάχι. Πολλές σαλάτες αυτή τη βδομάδα, καθημερινά και μεσημέρι βράδυ αν μπορείτε και το αντέχετε! Με φαντασία, με πολλά υλικά, χορταστικές και πεντανόστιμες. Ιδού το πρόγραμμά μας:

Πρωινό
Χυμό πορτοκάλι (από δυό πορτοκάλια) και ένα μπωλ δημητριακά με γάλα ή 2 φρυγανιές με μια φέτα τυρί μίλνερ ή άλλο χαμηλών λιπαρών.

Δεκατιανό
Χυμό πορτοκάλι ή δύο φρούτα και ένα τοστ όπως την προηγούμενη βδομάδα

Μεσημεριανό
4 φορές τη βδομάδα σαλάτα με μπόλικα λαχανικά + κρέας 150 γρ. άπαχο ή κοτόπουλο 180 γρ. χωρίς πέτσα ή 50 γρ. τυρί κίτρινο (αν χρησιμοποιήσετε ανθότυρο ή τυρί λάιτ βάζετε 100 γρ.) + 1 κουταλιά της σούπας λάδι. Μπορούμε να βάλουμε μπαλσάμικο ή μουστάρδα μαζί με το λάδι ή αντί για το λάδι να βάλουμε 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα λάιτ.
Αν θέλετε μπορείτε να φάτε χωριστά το κρέας ή το κοτόπουλο (σε μπιφτέκι ή μπριζόλα) και τη σαλάτα δίπλα, ειδικά αν προτιμήσετε χόρτα ή κολοκυθάκια ή άλλη βραστή σαλάτα.
2 φορές θα φάμε ψάρι ψητό 200 γρ. ή και παραπάνω αν είναι άπαχο, μαζί με σαλάτα ωμή ή βραστή με το αντίστοιχο λάδι ή μαγιονέζα. (Προσωπικά βάζω τόνο στη σαλάτα αντί για κρέας)
1 φορά θα φάμε φασολάκια ή αρακά με 1 κουταλιά της σούπας λάδι, μαζί με 100 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή φέτα μίλνερ)
Κάθε μέρα μαζί με τα παραπάνω έχουμε και μια φέτα ψωμί. Αν δε θέλετε το ψωμί, το αντικαθιστάτε με μια μικρή πατάτα βραστή ή ψητή (εγώ τη βάζω στη σαλάτα μαζί με τα υπόλοιπα). Άλλη εναλλακτική είναι να βάλετε στη σαλάτα 2 φρυγανιές σπασμένες, σαν κρουτόν, αντί για το ψωμί. Τη μέρα που έχουμε τυρί, είναι πολύ καλή ιδέα να φτιάξουμε τη σαλάτα με τον κρητικό τάκο (θα σας δώσω τη συνταγή από βδομάδα)
Άλλη ιδέα είναι να κάνουμε το μοσχάρι ή το ψάρι σούπα, με μια πατάτα κι άλλα λαχανικά και 1 κουταλιά σούπας λάδι. Πολύ χορταστική και θρεπτική!
Επίσης να σας πω ότι αν θέλετε να φάτε περισσότερες φορές ψάρι και λιγότερο κρέας, είναι ακόμα καλύτερα. Το κόκκινο κρέας καλό θα είναι να το περιορίσουμε σε 1 φορά τη βδομάδα και τις υπόλοιπες να φάμε κοτόπουλο και ψάρι και 1 φορά τυρί. (Ανάλογα και με τα κέφια σας βέβαια!)

Απογευματινό
2 φρούτα ή ένα μπωλ ζελέ ή μια μπάλα παγωτό 0%

Βραδυνό
1 γιαούρτι 2% με δημητριακά ή ένα αυγό βραστό με σαλάτα (προσοχή στο λάδι!).

Όσον αφορά στο αλκοόλ, ισχύει ό,τι είπαμε την προηγούμενη βδομάδα. Αν σας πιάσει υπογλυκαιμία, φάτε το απόγευμα ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα, αν και το παγωτό 0% μια χαρά γλυκό είναι!

Μην ξεχνάμε το νερό και το περπάτημα κορίτσια!

27 σχόλια:

pavlina είπε...

Γειά σου και απο εδώ Μαράκι, εσύ πως τα πάς???
Χθές τα χάλασα λίγο, έφαγα δυο μπάλες παγωτό δεν άντεξα...αρα αυτή την εβδομάδα δεν θα φάω γλυκό...όλα καλά όμως, το περπάτημα συνεχίζεται κάθε βράδυ!!!
Το πρόγραμμα μας μια χαρά είναι για αυτή την εβδομάδα, στις σαλάτες, μου αρέσει να βάζω συχνα καβουροπόδαρα, παρά τυρί είναι καλύτερα έτσι???

Σταυρούλα είπε...

Μαρία μου καλό μεσημέρι και καλό Σαββατοκύριακο.Μια χαρά πήγε η πρώτη εβδομάδα,τώρα βλέπω το ζορίζεις λιγάκι αλλά έχουμε θέληση!
Ηταν να μη μπλέξω με το διαδίκτυο,από χτες ο Δημήτρης μου έφτιαξε ένα μπλογκ.Εγώ υπαγορεύω κι αυτός γράφει.Πλάκα έχει,το ονόμασα "Ασχετη"!Είναι το "vimavima.blogspot.com".Πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Παυλίνα μου, αν ήταν αυτή η μόνη σου παρασπονδία, συγχωρείσαι! Τη μέρα που σε πιάνει υπογλυκαιμία και τρως γλυκό, φρόντιζε το βράδυ να μην τρως κανονικά, παρά μια σαλάτα ή 2 φρυγανιές με λίγο τυρί. Όσον αφορά τώρα τις σαλάτες της επόμενης βδομάδας, φρόντισε να τις κάνεις όπως γράφω. Τη μέρα που θα έτρωγες ψάρι βάλε καβουρόψιχα στη σαλάτα σου. Τυρί έτσι κι αλλιώς έχουμε μόνο 2 φορές τη βδομάδα με το γεύμα, 1 φορά με σαλάτα κι άλλη μία με το λαδερό. Τις άλλες μέρες με το κρέας ή το κοτόπουλο ή το ψάρι,δεν τρώμε και τυρί! Είναι πράγματι ζόρικη η βδομάδα αυτή, αλλά δεν είναι τυχαίο αυτό, υπάρχει λόγος. Την επόμενη ξαναχαλαρώνουμε πάλι κι έτσι "ξεγελάμε" τον μεταβολισμό μας, για να μην κολλήσει και σταματήσει τις καύσεις. Το ότι κάνεις περπάτημα όμως είναι ό,τι καλύτερο, πραγματικά! Σε φιλώ και σου εύχομαι καλό υπόλοιπο σαβ/κο!

Maria Tzirita είπε...

Σταυρούλα μου, σε καλωσορίζω επίσημα ως μπλόγκερ! Σε επισκέφτηκα, μια χαρά τα καταφέρνεις, σε λίγο δεν θα τον έχεις ανάγκη τον Δημήτρη καθόλου - ως προς το μπλογκ τουλάχιστον! Χάρηκα επίσης που τα πας τόσο καλά με το πρόγραμμά μας και έχεις δυνατή θέληση - είναι το παν! Καλό μπλόγκινγκ λοιπόν, βρήκες άριστο τρόπο να κρατάς το μυαλό σου μακριά από το φαγητό! Φιλιά πολλά!

Mariela είπε...

Τι είπες για το αλκοολ? ΔΕν μπορούμε να πιούμε κανενα ποτάκι??

marian είπε...

Μαράκι μου καλημέρα!
Πολύ χαίρομαι που αυτή η εβδομάδα έχει περισσότερες σαλάτες!!!
Να σου πω την αλήθεια από το να ετοιμάζω κάτι μόνο για μένα ή με κάποιες αλλαγές και για τους υπόλοιπους,πραγματικά προτιμώ να ετοιμάζω τις σαλάτες!!!
Και για να πω την αμαρτία μου....
να μου τις ... ετοιμάζουν, και να τις βρίσκω έτοιμες μόλις γυρίσω από την δουλειά, είναι ακόμη πιο καλό και με βολεύει αφάνταστα!!!
(ο άντρας μου κάνει απίθανες σαλάτες και όλοι του γυρεύουν να τις ετοιμάζει αυτός,οπότε αντιγράφω το πρόγραμμα και το κολλάω στο ψυγείο από τώρα!!!!)
φιλιά πολλά !!!
καλή συνέχεια σε όλους μας!!!

Υ.Γ. Εκανα και γω μια παρασπονδία εχθές το βράδυ!!!!
τους έκανα πίτσα και σε μιαν ακρούλα εβαλα και για μένα γαλοπούλα και τυρακι με χαμηλα λιπαρά και την ... ευλόγησα μετά!!!!! :(
Αυτά τα νέα μας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι...θα το πω!Δεν ντρέπομαι! Χτες βράδυ έφαγα τέσσερα(!) παγωτά!Τέσσερα!Δεν ήταν απλά υπογλυκαιμία, ήταν κρίση..τρέλας!Είμαι απαράδεκτη το ξέρω!Είναι αυτό το μπρος πίσω που κουράζει , σίγουρα οι περισσότεροι με καταλαβαίνουν..κακή ψυχολογία.Ότι χειρότερο!Αυτή τη βδομάδα φτου κ απο την αρχή.Θα ήθελα και να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις κατα πόσο τέτοιες ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ επηρεάζουν τα κιλά , γιατί σήμερα νιώθω πάλι στο μηδεν οτι πήγε όλη η προηγούμενη εβδομάδα χαμένη.Με συγχωρείς αν σε "πρήζω" , αλλά είναι η απογοήτευση και εδώ νοιώθω οικεία για να μιλήσω!Όπως και ναχει θα το "πολεμήσω" και θα είμαι μαζί σας..
φιλιά!
Αναστασία.
(Συγνώμη και για το μεγάλο σχόλιο..)

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου, διάβασε το πρόγραμμα της πρώτης βδομάδας! Μπορούμε να πιούμε ποτάκι βέβαια, 2 τη βδομάδα! Κανόνισε να τα πιούμε μαζί! Φιλάκια!

Maria Tzirita είπε...

Μάριαν, μια χαρά σε βρίσκω! Αν τις βρίσκεις κι έτοιμες τις σαλάτες σου, ακόμα καλύτερα! Δοκίμασε και τη σουπίτσα, είναι πολύ καλή ιδέα, θρεπτική, χορταστική και πολύ διαιτητική! Όσο για την πίτσα, μην ανησυχείς, την έκανες διαιτητική κι αφού έφαγες ένα κομματάκι μόνο, δεν πειράζει καθόλου! Από αύριο σας περιμένω όλες να μου γράψετε αν χάσατε το πρώτο κιλό! Φιλάκια, καλή συνέχεια!

Maria Tzirita είπε...

Αναστασία μου σε καλωσορίζω και φυσικά δε θα το κάνω με μάλωμα! Χαίρομαι που η λίστα μας εδώ δεξιά αυξάνεται και να είσια σίγουρη πως αν μείνουμ επαρέα, σίγουρα θα τα καταφέρουμε ΟΛΕΣ!
Σίγουρα τα 4 παγωτά δεν είναι απλά παρασπονδία, είναι αυτοκτονία! Για να το κάνεις κάποιο πολύ σοβαρό λόγο θα είχες κι αν ήταν για μια φορά δεν πειράζει καθόλου, αλλά αν σε πιάνουν συχνά αυτά, σε παρακαλώ στείλε μου μέιλ να μιλήσουμε λίγο ιδιαιτέρως. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι διατροφικό πρόβλημα...
Συνέχισε κανονικά με το πρόγραμμα της επόμενης βδομάδας και μη νομίζεις ότι πήγε χαμένη η πρόσπάθειά σου, δεν είναι καθόλου έτσι. Μην απογοητεύεσαι, ό,τι έγινε έγινε, κοίτα να προβλέψουμε τα επόμενα τώρα!
Κι όσο για το σχόλιο, γράφε όσο θες, δεν πειράζει καθόλου!
Φιλιά Αναστασία μου!

Ένδειξη ζωής είπε...

Kαλό Μήνα σε όλα τα κορίτσια-συνοδοιπόρους στον κοινό μας στόχο!
Έρχομαι κι εγώ, αργοπορημένα λιγάκι, να καταθέσω την πορεία μου μέσα στη βδομάδα.
Είμαι πολύ καλύτερα. Δεν γνωρίζω ακριβή απώλεια κιλών, λόγω μιας απαίσιας τροφικής δηλητηρίασης που με έχει βγάλει εκτός προγράμματος και γενικότερα μ' έχει αποδυναμώσει εδώ και 3 ημέρες (απ' το βράδυ της Πρωτομαγιάς).
Ωστόσο δεν έχω παρεκλίνει και δεν έχω υποκύψει σε πειρασμούς.
Πάμε δυναμικά στη δεύτερη εβδομάδα μας.
Σας φιλώ!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Τη δίαιτα τη βρίσκω πολύ καλή και ισορροπημένη και πρέπει να γίνει μόνιμη διατροφική συνήθεια πλέον. Οπότε Αναστασία δεν πειράζει αν μια φορά τσακίσεις 4 παγωτά ή μισή τούρτα. Αλλά να είναι μόνο ΜΙΑ

Το βραδινό μπορεί να είναι μια σαλάτα με μια φέτα ψωμί σικάλεως και μια φέτα τυρί του τοστ (χαμηλά λιπαρά εννοείται)

Κορίτσια καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές!

πουαντερι είπε...

Τωρα εγω δεν το εχω καταλαβει; γιατι την βλεπω καλη κι αυτη την εβδομαδα;!
Μια χαρα θα φαμε και ψαρι, και ψωμι εχουμε και σαλατες οπως πριν μπολικες, εδω εχουμε και λαδερο.

Μπορει να μην πεινασα ακομη..........

Παντως η πρωτη εβδομαδα καλα πηγε: 1 κιλο ο γιος μου και ακουτε ο τυχερος ο αντρας μου 1,5 κιλο γμτ.
εγω δεν αντεξα κι ανεβηκα....μονο 600γρ. αλλά το περιμενα, την αλλη φορα ελπιζω να ειναι πιο πολλα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι καλο μήνα σε όλους και σε όλες. Χάθηκα... λογω κρυωματος. Μπήκα την Πέμπτη το απόγευμα στο σπίτι και βγήκα σήμερα το πρωί για την δουλειά. Ολες αυτές τις μέρες ήμουν χάλια.... ξέφυγα λιγάκι.. πήγα να πάθω και μία βουλιμική κρίση, αλλά μπορώ να πω ότι κρατήθηκα σχετικά. Το αποτέλεσμα έχω χάσει γύρω στα 2,5 κιλά, αλλά το πιο ωραίο είναι ότι αισθάνομαι ελαφριά και το στομάχι μου δεν με βαραίνει.
Πάμε δυνατά και για αυτή την εβδομάδα. Και στόχος για μένα δεν είναι μόνο να χάσω τα κιλά αλλά να μάθω να συγκρατώ τον εαυτό μου, να μάθω να τρώω σωστά.
Καλή εβδομάδα. Φιλιά πολλά
Τζένη

'Έφη είπε...

μαρία γεια και από μένα. είμαι νέο μέλος επίσημα αλλά επισκέπτομαι συχνά το blog σου από την περασμένη βδομάδα που το ανακάλυψα. είπα να γίνω και εγώ μέλος της όμορφης παρέας σας και να ξεκινήσω επιτέλους δίαιτα γιατί έχω απογοητευτεί με τον εαυτό μου. το κίνητρο πέρα από τη δίαιτα είναι οι συμβουλές σου και η υποστήριξη τόσο η δικιά σου όσο και των υπολοίπων μελών. Βέβαια είμαι μια εβδομάδα πίσω γιατί σήμερα ξεκίνησα- και μάλιστα λίγο στραβά γιατί με πήρε ο ύπνος και δεν πρόλαβα να πάρω πρωινό στο σπίτι και είμαι με ένα τοστ από τις 9 το πρωί-αλλά ελπίζω να τα καταφέρω. αυτά για σήμερα. συγνώμη για την πολυλογία.

ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ είπε...

Kαλό μήνα ! και καλή εβδομάδα!!
Ωραίο μπλόγκ!!Αν αρχίσω τωρα ... απο τη δευτερη εβδομάδα.... ?????
Λάθος????
καλημέρες και φιλια!!!

Maria Tzirita είπε...

Ζωή, είσαι αξιοθαύμαστη! Τα κατάφερες και με την ίωση, μπράβο σου! Εύχομαι περαστικά και καλή συνέχεια, δυναμικά και χωρίς απρόοπτα αυτή τη φορά! Να'σαι καλά κούκλα μου, φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Γλαρένια μου, καλώς με βρήκες κι εδώ! Να βάλω και τους τριβόλους στο μενού, τι λες; Χα,χα, σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση, φιλάκια πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Πουαντερούλα μου, πρότυπό μου! Δε σου είπα βρε να μη ζυγιστείς; Παρ'όλα αυτά χάρηκα, γιατί η ένδειξη της ζυγαριάς σημαίνει ότι έχασες ΠΑΝΩ από 1 κιλό την πρώτη βδομάδα! Συγχαρητήρια γλυκιά μου, συνέχισε έτσι και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου σε λίγο καιρό! Φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Τζένη μου καλή, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Αν είχα ήχο για χειροκρότημα τώρα θα τον έβαζα! Πώς τα κατάφερες βρε θηρίο και με το κρύωμα; Μπράβο και πάλι μπράβο! Το 1 κιλό λίπος το έχασες σίγουρα και ξεφούσκωσες κι από κατακράτηση προφανώς αρκετά. Τέλεια! Αυτή τη βδομάδα θα δεις καόμα καλύτερα αποτελέσματα, προτίμησε τις σούπες, είναι θαυματουργές! ελπίζω τώρα να είσαι καλά πια και να συνεχίσεις με χαρά το πρόγραμμά σου! Φιλάκια πολλά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Έφη μου, σε καλωσορίζω επίσημα! Μπήκες και στη λίστα που όλο και μεγαλώνει και πολύ χαίρομαι! Μια χαρά θα τα καταφέρεις, δεν έχει σημασία που ξεκινάς τώρα, όποτε θέλουμε ξεκινάμε, αλοίμονο! Δεν κάνουμε αγώνα δρόμου κι ούτε χρειάζεται να μας φτάσεις. Μαζί πηγαίνουμε, άλλη λίγο πιο μπροστά, άλλη λίγο πιο πίσω, σιγά τώρα, τι έγινε; 1 κιλάκι είναι αυτό, τι ψυχή έχει; Όταν δε θα προλαβαίνεις να φας ό,τι έχει το πρόγραμμά σου, θα το κρατάς καβάτζα για κάποια στιγμή της μέρας που θα πεινάς. Διάβασε προσεχτικά όλα τα άρθρα εδώ, θα σε βοηθήσουν. Κι ό,τι απορία έχεις, ό,τι θες να ρωτήσεις, εδώ είμαστε! Είτε το στέλνεις με σχόλιο, ή με μέιλ στο mtzirita@hotmail.com
Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Maria Tzirita είπε...

Κίτρινο Αδιάβροχο, καλώς μας ήρθες! Φυσικά και δεν πειράζει καθόλου, το είπα και στην Έφη παραπάνω, διάβασε καλά όλες τις αναρτήσεις και ξεκίνα, μη χάνεις στιγμή! Θα ενθουσιαστείς με τ'αποτελέσματα και κυρίως με την καλή παρέα που έχουμε εδώ! Ενημέρωσέ με να σε βάλω στη λίστα αν το αποφασίσεις, φιλιά!

kiki είπε...

Εμένα μου τα χάλασε το σκ...
Θα πρότεινα το εξής: Επειδή υποθέτω ότι αυτή η δίαιτα είναι φτιαγμένη για το σωματότυπό σου (που σε κόβω από τις φωτό για ψηλή), υποθέτω ότι μπορείς να πάρεις και περισσότερες θερμίδες από κάποια άλλη που είναι πιο κοντη (πχ εμένα). Επίσης, ο κάθε οργανισμός έχει άλλο μεταβολισμό. Η δίαιτα που προτείνεις είναι πολύ καλή και ισορροπημένη. Για αρκετούς όμως ίσως είναι πολλά όλα αυτά. Προσοχή λοιπόν γιατί ο καθένας μας καίει αλλιώς τις θερμίδες και θέλει πιο φτωχό διαιτολόγιο. Σαν δίαιτα όμως είναι πολύ καλή. Ξέρεις πόσες θερμίδες είναι αυτή περίπου;

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Κική μου! Δε σου τα χάλασε το σ.κ., εσύ τα χάλασες στο σ.κ.! Δεν πειράζει όμως, θα τον βρεις το ρυθμό σου, παίζει πάντα ρόλο πόσο πολύ το έχεις πιστέψει και πόσο πολύ το θες! Όσο για το διαιτολόγιο, όχι δεν είναι πολύ το φαγητό, παρακάτω από αυτό είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ! Οι αυστηρές δίαιτες δεν έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, εδώ θέλουμε να αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες, όχι να κάνουμε κάτι προσωρινό. Οι θερμίδες είναι κανονικές και δεν είναι κάθε βρομάδα το ίδιο και υπάρχει λόγς γι αυτό δεν είναι τυχαίο. Ανάλογα με οτ πόσο παχύς, πόσο ψηλός είναι κάποιος, τι σωματότυπο έχει, θα χάσει λιγότερα ή περισσότερα κιλά, πιο γρήγορα ή πιο αργά. Αλλά παρακάτω θερμίδες απ'όσες δίνει αυτή η διατροφή, όχι Κική μου, με τίποτα! Το αποτέλεσμα θα είναι να πεινάς και να τα παρατήσεις γρήγορα. Αυτή είναι η γνώμη μου "εκ πείρας" πάντα!
Σε φιλώ!

claire είπε...

Καλημέρα κι απο μένα. Δεν τα κατάφερα ακόμα να μπω σε πρόγραμμα! Όλο σοκολάτες κυνηγάω ...Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι όσο γίνεται κολύμπι και κίνηση.Και βέβαια όταν νιώθω οτι το παρακάνω , απο εκει κ μετά προσέχω.
Όμως η διατροφή που προτείνεις Μαρία μου είναι μια χαρά.

Maria Tzirita είπε...

Claire καλή μου, πάρε τον χρόνο σου κι όταν είσαι έτοιμη, όταν το έχεις πιστεψει πραγματικά και το θες, εδώ θα είμαστε εμείς για ό,τι χρειαστείς! Φιλιά πολλά!

Niki είπε...

Γεια και χαρά σε όλους!
Εδώ είμαι κι εγώ... να πω για τα αποτελέσματά μου.
Η βρομάδα που πέρασε ξεκίνησε πολύ καλή και κατέληξε πανωλεθρία! Μέχρι το Σάββατο όλα πήγαιναν πολύ καλά. Μετά θυμήθηκα τις παλιές μου κακές συνήθειες και σχεδόν όλα χάθηκαν... Μείον 0,8 κιλά. Τώρα προσπαθώ ξανά να βρώ το ρυθμό μου και να συνεχίσω από εκεί που "με άφησα". Καλή δύναμη σε όλους.